Endast den som simmar mot strömmen når källan

Månad: augusti 2024

Ivermektin som en anti-cancerdrog

Dr. Kathleen Ruddy är en bröstcancerkirurg, som förutom sin långa kliniska erfarenhet också skrivit 5 böcker om bröstcancer. Hon är därför väl insatt i forskningsläget kring cancer. Under en intervju med Jan Jekielik från Epoch Times berättar hon hur förvånad hon blivit när hon förstått att Ivermektin kanske har en mycket stark anti-cancereffekt. När hon började söka i den vetenskapliga litteraturen fick hon klart för sig att det faktiskt fanns 20 års forskningslitteratur om detta, som helt hade undgått henne och alla hennes kollegor. Jag skall bara i korthet redogöra för de tre fall av mycket svår cancer som blivit mirakulöst botade bara några månader efter att man börjat intaga Ivermektin.

Dessa fall bör jämföras med de fall som redovisats i posten om Joe Tippens protocol. Både Fenbendazol och Ivermektin är framtagna som antiparasitmedel, men har tydligen väldigt gynnsamma effekter också på cancer av olika slag.

Fortsätt läsa

Fenbendazols tre verkningsmekanismer

Indiska forskare har ägnat flera decennier åt studier kring fenbendazol och cancer. Jag kommer nu att gå igenom några av deras fynd, såsom de beskrivits i en lång och omfattande artikel från 2018: [Nilambra Dogra et al.Fenbendazole acts as a moderate microtubule destabilizing agent and causes cancer cell death by modulating multiple cellular pathways.”  Sci Rep. 2018; 8: 11926. Published online 2018 Aug 9.].

I stort sett pekar de på tre effekter, som var för sig är tillräckliga för att få cancercellen att begå programmerat självmord (apoptos), men som också samverkar med varandra och kan ge de dramatiska effekter som beskrivits av Joe Tippens. Dessa effekter är:

1. Fenbendazol bryter ner och förstör de rör (tub=rör) i cancercellen (mikrotubuli) som bl. a. behövs för att cancercellen skall kunna dela sig och växa till en cancersvulst.

2. Fenbendazol stimulerar proteinet p53, som får cancercellen att begå  programmerat självmord (apoptos).

3. Fenbendazol förhindrar på flera olika sätt att cancercellen kan livnära sig på socker som är ett absolut behov hos cancercellen, varför cancercellen dör av svält. 

Fortsätt läsa

Är cancerns gåta redan löst?

https://www.bitchute.com/embed/mVz9zAWXlsW

[Ovanstående länk är en video med Joe Tippens på 38 minuter + en diskussion med frågor och svar på 44 minuter. Den har inte gått att bädda in i wordpress men klicka på länken så kommer videon upp.]

Joe Tippens:

Joe Tippens är en amerikansk riskkapitalist som i augusti 2016 var på väg till Schweiz för att skriva ett kontrakt om partnerskap i ett ”equity”-företag (=riskkapitalbolag). Han hade hus i Schweiz, hade grönt kort och hade i förväg sänt alla sina kläder dit. Men han kände sig lite ”tung i bröstet”, varför han uppsökte en läkare för att få utskrivet lite mediciner inför den långa flygresan till Schweiz. En lungröntgen visade på en knytnävestor småcellig cancertumör i vänster underlob. Denna typ utgör 10% av alla lungcancrar men är av farligaste sort och ingen överlever mer än några månader, vilket är i nivå med terminal bukspottkörtelcancer i sent stadium. 

Resan till Schweiz fick ställas in och Joe Tippens uppsökte istället sjukhuset MD Andersen i Houston, vilket anses vara USA:s främsta cancerklinik. Han strålbehandlades och fick cellgifter. Vid en röntgen-kontroll en tid efter behandlingen gjorde man en ny lungröntgen, som visade att den knytnävsstora tumören i lungan hade försvunnit. Strålskadorna i matstrupen hade dock blivit så allvarliga att ingenting kunde passera, varken upp eller ner. Ställd inför att lägga ner en sond genom den svullna, sköra och irriterade matstrupen beslöt han sig för att istället försöka leva på sina muskel- och fettdepåer en tid och bara få intravenös vätska polikliniskt två gånger i veckan tills han efter 8 veckor kunde börja äta igen. Under denna tid magrade han från 100 till 47 kg. 

Fortsätt läsa